Bezoek iShowSpeed aan Noorwegen loopt volledig uit hand, Youtuber aan haar getrokken tijdens stream

jul 04 , 8:37 NEWS
ishowspees norway
Het bezoek aan Amsterdam lijkt er niks bij als je de beelden vanuit Noorwegen er naast legt. iShowSpeed arriveerde daar gisteren en alhoewel de stream relaxed begon is het later in de stream volledig uit de hand gelopen.
Noorwegen staat er om bekend een rustig land te zijn. Dat is echter niet het geval als een YouTube ster als Speed in het land arriveert.
In beelden die nu over het internet gaan claimt Speed dat dit gelijk de laatste keer is dat hij naar Noorwegen komt en dat is niet onbegrijpelijk. Fans uit dat land hebben hem belaagd toen hij na een enkel blessure gedragen moest worden naar hun bus. De YouTuber werd zelfs aan zijn haar getrokken en volgens verschillende nieuws outlets is er zelfs urine op hem gegooid.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

"I love all of my Norway fans, but bro, you just don't listen. I don't think I have ever been to a country where they don't listen at all. Like, they just completely didn't listen. I get it, the energy, I get it. But it's like y'all didn't have no sense of like f**king saftey risks, respect, bro", reageert Speed op de gebeurtenissen in Noorwegen.
Duidelijk is dat de populariteit van de YouTuber ook een schaduwzijde heeft. Alhoewel hij over het algemeen overal ontvangen wordt met liefde en de streams een onschuldig karakter hebben, lijkt het nu steeds meer een sport te worden om de situatie rondom de streamer onveiliger te maken. Eerder deze week liet Speed al weten niet meer terug te keren naar Amsterdam, maar nog wel een bezoekje aan Rotterdam te overwegen.
Bekijk de beelden hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 08 16 om 170547

Ronnie Flex viert succes met villa van ruim een miljoen

NEWS jul 23, 10:47
shutterstock 2205903191

Europese competities en spelersvakbond zijn het zat en slepen FIFA voor de Europese Commissie

NEWS jul 23, 12:44