Big2 laat zich opereren aan aderafwijking: "Volgend jaar zie je me als Twarnold Swarzenner terug op t podium.”

apr 13 2023, 14:02 NEWS
schermafbeelding 2023 04 13 om 143620
Big2 plaatste vandaag een foto vanuit een ziekenhuis bed met de uitleg dat hij geopereerd is aan een aderafwijking aan de zijkant van zijn hoofd. Naar eigen zeggen loopt hij al sinds zijn veertiende met de aandoening.
De Opposites rapper laat weten dat hij er op bepaalde momenten bij stil stond dat het fout kon gaan. Zo dacht hij bijvoorbeeld in 2009, toen hij beroofd werd van zijn Nikes, "als ik maar geen klap tegen m'n hoofd krijg," omdat hij niet wist wat de gevolgen konden zijn. De aandoening heeft er ook voor gezorgd dat hij nooit echt heeft kunnen trainen, omdat er anders teveel druk op de ader in zijn hoofd zou kunnen komen te staan. Nu de operatie gedaan is wil hij dan ook volop de gym in gaan: "Oh btw, door die aderafwijking kon ik nooit echt trainen in de gym vanwege de druk die er ontstond. Dus als dit gewerkt heeft ga ik k*olo breed worden (sorry @roueverveer ) . Volgend jaar zie je me als Twarnold Swarzenner terug op t podium."
Twan ging voor het eerst van zijn leven onder narcose en al voordat hij zijn ogen open deed kreeg hij een ingeving. Hij wilde zijn fans bedanken: "Dankzij jullie kan ik het leven leven dat ik wil leven. Vroeger op school deed ik alles fout en kreeg ik constant op m’n flikker. Een leven waar ik niet voor gebouwd ben. @willemdebruin en ik vonden langzaam een weg om er aan te ontsnappen en de fans omarmenden ons. Dank jullie wel voor de support, dank jullie wel dat ik het leven kan leiden dat ik wil leven." Ook bedankt hij zijn Opposites partner: "@willemdebruin tnx voor saving me from a life of boredom."

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS