Bizzey zet heel Casa BACARDÍ op Paaspop in vuur en vlam met intiem verrassingsoptreden

apr 09 , 16:52 NEWS
de vaste clique bacardi x paaspop 128
Afgelopen weekend was het Pasen en naast paaseieren en een extra vrije dag betekent dit ook de officiële aftrap van het festivalseizoen. Het hele weekend stond het Brabantse Schijndel in het teken van muziek en feestende mensen op het jaarlijkse Paaspop.
Een van de hoogtepunten van het weekend was Bizzey, die natuurlijk wel weet hoe je een spectaculaire show geeft. Hij zette de mainstage op zijn kop, maar had er blijkbaar nog geen genoeg van.
De hitmaker dook later op de avond op in de Casa BACARDÍ. Daar pakte hij opnieuw de mic en verraste het publiek met een unieke en intieme extra show. Niet alleen het publiek, maar ook Bizzey zelf genoot intens van de show. "Het verrassingseffect werkte aanstekelijk en gaf mij echt een boost," vertelt Bizzey over de show.
Bizzey was afgelopen tijd op Bali, zijn tweede thuis, waar hij zich volledig kon concentreren op het klaarmaken voor het festivalseizoen en dat zag je terug. Hij nam de moeite om zijn tweede show nog iets extra's te geven aan de gelukkige aanwezigen. "Mijn set was anders dan mijn normale shows, ik had deze nu meer ingevuld met classics. Het waren dus niet perse alleen mijn laatste hits, maar ook echt nostalgische tunes van vroeger."
De Casa BACARDÍ bood het perfecte decor voor de onverwachte en intieme show. Bizzey en BACARDÍ zorgden samen voor de perfecte opening van het seizoen en het ziet ernaar uit dat we Casa BACARDÍ nog vaker zullen tegenkomen deze zomer. Zo staan in ieder geval Amsterdam Open Air en Lowlands op de agenda. 

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

mike jake

Regels rondom gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson opnieuw aangepast, veel meer op het spel dan eerder afgesproken

NEWS apr 30, 13:21
schermafbeelding 2024 04 30 om 180835

Kendrick Lamar verbreekt de stilte en dropt disstrack aan het adres van Drake

NEWS apr 30, 17:41
schermafbeelding 2024 04 30 om 102358

Jaykoppig wint hoger beroep en is terug: "Halsema wilde me een verbod geven"

NEWS apr 30, 10:04