Boef zet 538 voor schut nadat ze doen alsof ze hem niet kennen: “Het doet ze teveel pijn”

mei 23 , 16:41 NEWS
schermafbeelding 2024 05 23 om 164537
Boef maakte deze week bekend dat hij de magische grens van 100 gouden en platina platen had doorbroken. Een trouwe Boef fan reageerde bij 538 om ze duidelijk te maken dat ze om deze reden meer aandacht aan Boef moeten besteden. Een medewerker van de radiozender reageerde echter met een wel heel opmerkelijke vraag, namelijk 'Wie is Boef?'
De fan stuurde het gesprek door naar Boef en die deed op Instagram een oproep aan zijn fans. "Zouden jullie Radio 538 even kunnen vertellen wie Boef is?", vraagt Boef aan zijn fans. "Ik denk dat ze niet willen erkennen dat ik de scéne gesloopt hebt, het doet ze teveel pijn."
Het is natuurlijk een opmerkelijke reactie. Boef kreeg namelijk in 2022 uit handen van 538 een Beste Hiphop award uitgereikt. De award kreeg hij voor zijn prestaties dat jaar en bij de uitreiking van de award maakte de radiozender in een persbericht bekend meer aandacht aan hiphop te besteden, omdat hiphop volgens hun in populariteit is gegroeid en ze daarom deze award in het leven hebben geroepen.
img 0026