Borgtocht Tory Lanez afgewezen, maar hij blijft hoop houden

sep 15 2023, 11:03 NEWS
schermafbeelding 2023 05 10 om 112336
Tory Lanez blijft hopen dat hij zijn beroep tegen de tien jaar cel die hij kreeg voor de schietpartij waarbij Megan Thee Stallion gewond raakte in vrijheid kan afwachten. De Candese artiest vroeg deze borgtocht aan, maar die aanvraag werd de door de rechter afgewezen. Ceasar McDowell, een lid van het juridische team van Tory en de CEO van Unite the People, meldde dat Tory na de rechterlijke afwijzing zijn hoop voor de toekomst niet heeft verloren.
Na een telefoongesprek met Tory gaf Ceasar aan dat de artiest de beslissing van de rechter niet als verrassend beschouwde en het toeschreef aan "all in God's plan." Tory blijft gefocust op de volgende juridische stappen, waaronder het indienen van een spoedverzoek om de rechterlijke uitspraak te herzien. Hij gelooft dat een hogere rechtbank wellicht gunstiger zal reageren dan de rechter van de rechtbank die zijn borgtochtverzoek afwees.
Tory had verzocht om op borgtocht te worden vrijgelaten, zodat hij bij zijn zoon kon zijn terwijl zijn beroep in behandeling is. Hij wil graag zijn zoon naar school brengen, nu de lessen weer zijn begonnen.
Tory een langdurige relatie heeft met Unite The People, een non-profitorganisatie die juridische verdediging biedt aan mensen met beperkte financiële middelen om hen een eerlijke kans te geven in het juridische systeem. Een van hun advocaten vertegenwoordigde hem in de recente rechtszaak, en Tory heeft eerder $50.000 gedoneerd aan de organisatie en is actief als advieslid.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
schermafbeelding 2024 04 26 om 165303

Bailey KBC en Meokidd reizen naar Santo Domingo voor Komen En Gaan clip

MUSIC apr 26, 16:28