Broederliefde legt Brobbey het vuur aan de schenen met o.a. "Wie is de beste rappende voetballer?" en "Broederliefde of SFB?"

jun 03 , 16:52 NEWS
schermafbeelding 2024 06 03 om 153205
De jongens van Broederliefde hebben een aantal spelers van het Nederlands elftal mogen interviewen voor hun Matchday show. Zo verschenen Steven Bergwijn en Brian Brobbey voor de camera en dat leverde hilarische beelden op. Op sociale media delen zij fragmenten van het interview en met name een clip uit het interview met Brobbey springt uit het oog.
De interviews maken deel uit van een Broederliefde voetbalshow op het Youtube-kanaal van Supergaande, genaamd 'Matchday.' Hierin zullen zij onder andere gasten ontvangen en dus interviews met spelers doen. Interviews met voetballers die worden gedaan door de traditionele media kunnen vaak erg oppervlakkig zijn. Maar het Matchday-interview van Jerr en Mella bestaat uit daarintegen uit hele bijzondere vragen, wat resulteert in veel gelach. "Ben je met je zak leeggekomen of vol?" Vraagt Jerr aan de Ajax-Spits, die de vraag als volgt beantwoord: "Leeg, alles eruit gehaald." Brobbey vervolgt daarop dat hij dus vrij in zijn mind is en klaar is om een maand tot zes weken te vlammen. "Rechts- of linkshandig?" Vraagt Jerr vervolgens. "Allebei," antwoord Brobbey, die daarna in lachen uitbarst.
Daarnaast moet de spits van Oranje kiezen tussen Broederliefde en SFB en dat loopt niet goed af voor de presentatoren. Verder laten hij en Bergwijn weten wat de beste rappende voetballer is.
Bekijk de fragmenten hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31