Broer van Tupac Shakur niet blij met disstrack van Drake naar Kendrick Lamar

apr 23 , 14:17 NEWS
tupac_shakur
Drake heeft op zijn laatste disstrack hulp gekregen van Tupac en Snoop Dogg. Althans, door middel van Artificial Intelligence heeft Drake zijn verses laten rappen door deze legendes. De broer van Tupac heeft laten weten dat hij vind dat Drake over de streep is gegaan.
Mopreme Shakur, de broer van Tupac, vindt dat Drake de stem van zijn broer heeft ingezet als wapen, dat vertelt hij aan TMZ. Hij legt uit dat een 1 op 1-rap battle moet worden uitgevochten zonder externe hulp en vergelijkt het gebruiken van Tupac's stem met het inzetten van een tank of nucleair wapen. Mopreme is er daarentegen van op de hoogte dat Kendrick erg geïnspireerd is door Tupac en dat Drake daardoor expres de stem van de West Coast legende heeft gebruikt. Ook zou Drake erg geïnspireerd zijn in het gebruik van Ai in muziek en wilde daarom met de mogelijkheden experimenteren. De verses van Snoop en Pac op de disstrack zijn ten slotte dan ook zelf geschreven door Drake. 
Fans verdedigen Drizzy en wijzen op het feit dat Kendrick een interview van Tupac heeft gebruikt in de outro van zijn album 'To Pimp A Butterfly.' Mopreme is het daar wél mee eens en beoordeeld dat als eerbetoon voor de rapper. Hij vult aan dat hij het natuurlijk heel mooi vindt om de stem van zijn broer te horen, alleen niet in een rap battle.
Shakur zegt alleen maar liefde te hebben voor Kendrick, Drake en Cole. Hij heeft als boodschap dat de rappers ervoor moeten zorgen dat de beef bij een sport blijft, en dat het niet moet escaleren naar fysiek geweld.
Beluister de disstrack van Drake hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2146302683

Jaar na Gelredome debacle cancelt Burna Boy zijn show in de Johan Cruijff Arena

NEWS mei 02, 15:44
schermafbeelding 2024 05 02 om 170447

Het einde van hitserie 'Cobra Kai' nadert met laatste seizoen

NEWS mei 02, 17:05
schermafbeelding 2024 02 05 om 112332 65c0b73021972

Eves Laurent reageert op Young Ellens in nieuwe track Kleine 2 Bars van Chivv: "Rappers zijn stoffig"

NEWS mei 03, 10:23