Burna Boy reageert op gecancelde show in Johan Cruijff Arena en wijst naar Nederlandse organisatie als schuldige

mei 02 , 16:36 NEWS
schermafbeelding 2024 05 02 om 165639
Zojuist is bekend geworden dat de show van Burna Boy in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam niet doorgaat. Volgens organisator Bon Bon Entertainment zijn 'onvoorziene omstandigheden waardoor we onze hoge standaarden niet kunnen waarborgen' de reden van het annuleren, zo meldt AT5.
Burna Boy heeft een ander idee over het cancelen van de show. In zijn story heeft hij zelf ook laten weten dat de show niet door kan gaan, maar hij komt met een andere verklaring. De Nigeriaanse superster wijst met een beschuldigende vinger naar de organisatie: "We regret to inform you that due to a failure by the event organisers to meet their contracted obligations, Burna Boy's concert at the stadium on June 9th 2024 has been cancelled."
Over wie hij het specifiek heeft wordt in zijn statement niet duidelijk. De show wordt namelijk georganiseerd door Bon Bon Entertainment in samenwerking met FYN Productions. Het is in ieder geval wel duidelijk dat hij niet tevreden is over de gang van zaken.
Afgelopen jaar zou GMTLive schuldig zijn geweest aan de annulering. Zij zouden er met het geld van de show vandoor zijn gegaan.