Cardi B en Offset vieren de liefde met eigen McDonald's menu

feb 13 2023, 13:44 NEWS
Opera Snapshot 2023 02 13 132642 hypebeastcom
Rapkoppel Cardi B en Offset krijgen, net op tijd voor Valentijnsdag, hun eigen Mcdonalds menu. Dit werd gister voor de Superbowl wedstrijd tussen Kansas City Chiefs en Philadelphia Eagles, die de Chiefs uiteindelijk wonnen, aangekondigd.
De aankondiging in de vorm van een advertentie liet zien hoe 7 koppels spraken over het favoriete menu van hun geliefde.
Cardi B's favoriete Mcdonalds menu is een klassieke cheeseburger met 'tangy BBQ sauce' en een grote cola, Offsets favoriet is een 'Quarter Pounder' en een grote 'Hi-C Orange Lavaburst'. Het sinds 2017 getrouwde koppel deelt verder een grote McDonald’s friet en een 'hot apple pie'.
'The Cardi B & Offset meal' is overigens niet het eerst celebrity menu, eerder werkte McDonald's al samen met onder andere Travis Scott, Saweetie en BTS.
"Of het nu gaat om een ​​date night of om snack na een nachtelijke studiosessies, ik vraag Offset altijd om me mee te nemen naar McDonald's", zei Cardi B in een persbericht. 'En nu hebben Offset en ik een menu dat is naar vernoemd ons! Ik wil dat al mijn fans het proberen, vooral met die barbecuesaus.”
“Het hoeft niet allemaal boujee te zijn. Neem je date mee voor wat lekker eten en heb plezier, dat is alles, "voegt Offset toe.
'The Cardi B & Offset meal' is vanaf 14 februari tijdelijk te verkrijgen in de VS. Prijzen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

mike jake

Regels rondom gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson opnieuw aangepast, veel meer op het spel dan eerder afgesproken

NEWS apr 30, 13:21
schermafbeelding 2024 04 30 om 180835

Kendrick Lamar verbreekt de stilte en dropt disstrack aan het adres van Drake

NEWS apr 30, 17:41
schermafbeelding 2024 04 30 om 102358

Jaykoppig wint hoger beroep en is terug: "Halsema wilde me een verbod geven"

NEWS apr 30, 10:04