Cassie klaagt Diddy aan voor o.a. verkrachting en mishandeling, Diddy ontkent en beschuldigt haar van afpersing

nov 17 2023, 10:24 NEWS
schermafbeelding 2023 11 17 om 103757
Zangeres Cassie beschuldigt Diddy van verkrachting en tal van andere misdaden. De aantijgingen zijn gedetailleerd vastgelegd in een aanklacht die Cassie afgelopen donderdag heeft ingediend bij de rechtbank in New York.
Volgens de rechtszaak, die een schokkend beeld schetst, beweert Cassie dat de verkrachting plaatsvond aan het einde van hun relatie in 2018, nadat zij had besloten Diddy definitief te verlaten. Cassie claimt dat Diddy haar appartement binnendrong en haar tegen haar wil dwong tot seks. Volgens de zangeres hadden ze afgesproken om de toekomst te bespreken.
Na dit traumatische voorval zegt Cassie dat ze alles in het werk heeft gesteld om zich volledig van Diddy te distantiëren, waaronder een verhuizing en het verbreken van alle banden met het Bad Boy label van Diddy. De aanklacht gaat echter verder dan alleen dit ene incident. Ze beschuldigt Diddy van jarenlang fysiek en emotioneel misbruik, inclusief regelmatige mishandelingen en vernederingen.
Cassie beweert bijvoorbeeld dat Diddy haar regelmatig drugs en alcohol gaf, haar dwong om vuurwapens bij zich te dragen en haar zelfs zou hebben gedwongen tot seks met verschillende mannelijke prostituees over meerdere jaren. Volgens de zangeres filmde Diddy de seks met de prostituees en bevredigde zichzelf terwijl hij toekeek. Cassie ziet het onthullen van deze schokkende gebeurtenissen als een noodzakelijke stap om haar verhaal te vertellen en op te komen voor vrouwen die geweld en misbruik in hun relaties ervaren.
In reactie op de beschuldigingen heeft Diddy via zijn advocaat fel ontkend en beschuldigt hij Cassie van een financiële afpersing. Hij beweert dat zij al zes maanden lang aandringt op een betaling van $30 miljoen, met de dreiging een schadelijk boek over hun relatie te schrijven. Ondanks het intrekken van deze dreiging heeft Cassie nu gekozen voor een rechtszaak volgens Diddy, gevuld met ongefundeerde en schandelijke leugens, met als doel zijn reputatie te schaden en financieel voordeel te behalen.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2197777103

Ex van Rico Verhoeven richt pijlen opnieuw op de kickbokser en suggereert dat hij niet voor zijn familie zorgt

NEWS mei 06, 17:30
schermafbeelding 2024 05 06 om 163817

17-jarige opkomende rapper gaat viral met Drake diss op BBL Drizzy beat van Metro Boomin

NEWS mei 06, 16:05
schermafbeelding 2024 05 06 om 222244

Noa Lang waarschuwt Feyenoordfans alvast voor volgend seizoen

NEWS mei 06, 22:23
schermafbeelding 2024 05 06 om 212937

PSV fan weet aan wie zijn club het kampioenschap te danken heeft en zet mislukte Ajacied op zijn shirt

NEWS mei 06, 20:42