Cassie reageert op de verschrikkelijke beelden waarin Diddy haar mishandelt: “This is just the beginning”

mei 23 , 14:37 NEWS
schermafbeelding 2024 05 23 om 145624
In november van vorig jaar zorgde Cassie voor een schok toen zij haar ex, Diddy, aanklaagde voor o.a. mishandeling en seksueel misbruik. De zangeres sloot een dag later een deal met de Bad Boy frontman. Cassie heeft sinds de zaak niets meer laten horen, maar daar is vandaag verandering ingekomen.
Diddy bleef volhouden dat hij onschuldig was en helaas, zoals zo vaak, waren er mensen die hem geloofden en haar niet. Na de aanklacht van Cassie vonden echter meer vrouwen de moed om hun verhaal te doen en er volgden nog vier aanklachten tegen de media magnaat.
Eerder deze week deelde CNN beelden van Diddy die Cassie op verschrikkelijke wijze mishandelde in een hotel in Los Angeles. De beelden corresponderen met wat Cassie in haar aanklacht beschreef. De beelden zorgden voor een switch bij mensen die nog enigszins aan de kant van Diddy stonden en dwongen hem tot het maken van een excuusvideo. Terwijl hij eerst nog alles ontkende kon hij er nu niet meer omheen en vertelde hij in een tenenkrommende video dat hij zoveel spijt had van zijn acties. De oprechtheid van de video wordt echter tot de dag van vandaag in twijfel getrokken.
Cassie laat vandaag voor het eerst van zich horen met een emotioneel bericht op Instagram naar aanleiding van de beelden. Ze bedankt haar vrienden, familie en vreemden voor de steun en liefdevolle woorden. Ze zegt dat ze nog een lange weg te gaan heeft in het helen, maar dat de liefde die ze afgelopen dagen ontvangen heeft haar enorm helpen. Ook roept ze vrouwen op om hulp te zoeken als ze in een dergelijke situatie terechtkomen en roept ze het publiek op om vrouwen te geloven, ook voordat er beelden naar buiten komen. Check haar statement hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2024 06 23 om 192928

Rechtszaak tegen verdachte van moord op Bigidagoe start aankomende week

NEWS jun 23, 19:49