Daley Blind gelinkt aan PSV: "Blind die straks 'met pijn in het hart' het kampioenschap van PSV viert"

jan 02 2023, 12:57 NEWS
Schermafbeelding 2023 01 02 om 125559
Daley Blind heeft de deur achter zich dicht getrokken bij Ajax en is momenteel transfervrij. De manier waarop hij is vertrokken is bij de Amsterdamse club zou hem weleens kunnen richting concurrent PSV kunnen sturen volgens columnist en oud-keeper Ronald Waterreus.
In zijn column in De Limburger suggereert hij dat PSV Blind wel zou kunnen gebruiken en hem zou waarderen: "Een club (en voorname concurrent in de strijd om de titel) waar een speler met zijn cv onherroepelijk wél de erkenning zou krijgen die hij verdient. En waar Blind, zij het wat trager dan vroeger, op zeker nog anderhalf seizoen van grote waarde zou kunnen zijn."
Blind kon het volgens geruchten niet vinden met trainer Schreuder en van zijn afscheidsbericht droop wat afkeer tegen de manier hoe dingen zijn gegaan bij zijn favoriete club. Volgens Waterreus kan dat de stap naar Eindhoven makkelijker maken: "Al was het maar vanwege zijn schat aan ervaring. En waarom ook niet? Rancune, weten we in topsport, is de beste drijfveer om tot grote daden te komen. Het zou wat zijn, vindt u ook niet, Daley Blind die straks 'met pijn in het hart' het 25ste landskampioenschap van PSV viert op het Stadhuisplein in Eindhoven?"