De 'Drake curse' maakte afgelopen week plaats voor de 'Kim Kardashian curse'

mrt 20 2023, 10:35 NEWS
schermafbeelding 2023 03 20 om 105309
Inmiddels is iedereen wel bekend met de Drake curse; als de Canadees zich uitspreekt over de uitslag van een wedstrijd valt het meestal de andere kant op. Ook als hij met spelers op de foto gaat of gezien wordt met een jersey van het desbetreffende team betekent het slecht nieuws. Afgelopen week is er een nieuwe curse geboren, namelijk die van Kim Kardashian.
Kim was samen met haar zoon Saint aanwezig bij de Europa League wedstrijd van Arsenal tegen Sporting Clube de Portugal. Terwijl Arsenal torenhoog favoriet was om door te gaan naar de volgende ronde, vloog de koploper van de Premier League er na penalty's uit. Gisteren was Kim opnieuw bij een wedstrijd aanwezig en dit keer was het de beurt aan PSG. Ze werd gefilmd met een shirt van de geblesseerde Neymar Jr. in haar hand en zag PSG met 0-2 verliezen van Stade Rennais. Ook in deze wedstrijd was het team dat de Kardashian steunde favoriet, maar het lijkt erop dat het averechts werkt en een nieuwe vloek is geboren.
Niemand weet precies waarom de influencer in de voetbalstadions aanwezig was, maar het schijnt dat ze aan een docu werkt. Wat Arsenal en PSG daar mee te maken is op dit moment niet duidelijk.