De zoon van Lebron James met spoed naar het ziekenhuis gebracht na hartstilstand tijdens basketbaltraining

jul 25 2023, 16:59 NEWS
schermafbeelding 2023 07 25 om 172232
Bronny, de zoon van LeBron James, kreeg tijdens een basketbaltraining gisteren een hartstilstand en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, zo laat TMZ weten.
Een woordvoerder van de familie James vertelde aan de website: "Yesterday while practicing Bronny James suffered a cardiac arrest. Medical staff was able to treat Bronny and take him to the hospital. He is now in stable condition and no longer in ICU. We ask for respect and privacy for the James family and we will update media when there is more information."
Bronnen met directe kennis van de situatie zeggen dat er maandag om 9.26 uur gebeld werd naar het alarmnummer vanuit het Galen Center van USC, waar zijn team speelt en traint, en dat de 18-jarige basketballer bewusteloos was. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het zou zijn gegaan om een Code 3 wat betekent dat de ambulance met zwaailichten en sirenes mag rijden en wat de ernst van de situatie aangeeft.
Bronny is een opkomend talent in zijn sport - hij heeft zich gevoegd bij de Trojans en de verwachting is dat hij uiteindelijk in de NBA terecht zal komen. Bronny was een McDonald's All-American tijdens zijn laatste jaar op de middelbare school en LeBron heeft zijn wens uitgesproken om samen met zijn zoon in de NBA te spelen.
Ouders LeBron en Savannah willen openlijk hun diepste dankbaarheid uitspreken aan het medische en atletische personeel van USC voor hun ongelooflijke werk en toewijding aan de veiligheid van hun atleten.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 04 om 072927

Drake claimt dat Kendrick Lamar zijn verloofde mishandelde op nieuwe disstrack 'Family Matters'

NEWS mei 04, 7:31
schermafbeelding 2024 05 04 om 194911

'Appa gearresteerd na vermeende oproep om dodenherdenking te verstoren'

NEWS mei 04, 19:38