Desiigner pleit schuldig aan onzedelijk gedrag na openlijk masturberen in het vliegtuig

sep 08 2023, 11:28 NEWS
desiigner
Volgens TMZ staat Desiigner op het punt om vandaag schuldig te pleiten aan onzedelijk gedrag. In april werd bekend dat de artiest betrapt was op masturberen in een vliegtuig, wat heeft geleid tot aanklachten voor onzedelijk gedrag. Kort na het incident bood hij zijn excuses aan op sociale media en beweerde dat de fout te wijten was aan zijn slechte geestelijke gezondheid. "I am ashamed of my actions that happened on that plane," schreef hij. "Mental health is real guys, please pray for me."
Desiigner beweert dat hij sinds het incident therapie volgt om zijn geestelijk welzijn te verbeteren. Hij neemt nu zijn verantwoordelijkheid en vraagt om twee jaar proeftijd. Hij zal ook een boete van $5.000 betalen, 120 uur gemeenschapsdienst verrichten en openbaar excuses aanbieden aan het personeel van het vliegtuig. Naar verluidt zal Desiigner's advocaat ook aan de rechtbank vragen om eventuele reisbeperkingen op te schorten, die invloed kunnen hebben op zijn carrière. Zijn team beweert dat hij zich met hart en ziel heeft ingezet voor nieuwe muziek als onderdeel van zijn herstel.
In augustus werden juridische documenten onthuld waaruit bleek dat Desiigner zijn voorwaarden voor voorlopige invrijheidstelling had geschonden. Hij zou naar verluidt hebben toegegeven dat hij niet was verschenen voor drugstests. Volgens de documenten had zijn proeftijdambtenaar ook gezegd dat hij geen bewijs had geleverd dat hij therapiesessies bijwoonde. Het lijkt er echter op dat de artiest klaar is om een nieuwe start te maken.
Wat betreft zijn muzikale carrière, beweert het management van Desiigner dat hij plannen heeft om dit jaar en in 2024 op tournee te gaan. Hij heeft de afgelopen maanden enkele singles uitgebracht, waaronder in mei een nummer gericht op geestelijke gezondheid, genaamd "Timmy Turner 2." Begin juni kwam hij terug met het nummer "Mafia Water" voordat hij vorige maand de single "Young N Ballin" uitbracht.