'Diddy hing Wale over een balkon, omdat hij met Cassie samenwerkte'

nov 20 2023, 14:44 NEWS
schermafbeelding 2023 11 20 om 172545
Cassie klaagde Diddy afgelopen week aan en in de aanklacht waren een aantal verontrustende zaken te lezen. Zo zou de Bad Boy oprichter haar verkracht en mishandeld hebben. Het bleef echter niet bij Cassie, want ook Kid Cudi zou slachtoffer geweest zijn van de jaloezie van Diddy. Hij zou gedreigd hebben Cudi z'n auto op te blazen voor het werken met Cassie. Niet veel later vloog zijn auto inderdaad in de fik. Ant Glizzy, de beveiliger van Shy Glizzy, heeft ook een opvallend verhaal over de muziekmagnaat. Hij claimt dat Diddy en zijn crew Wale over de rand van een balkon gehangen hebben.
Hij herinnerde zich dat hij aanwezig was toen Wale en Cassie samen aan wat muziek werkten en beweerde dat het plotseling mis ging. Volgens hem was hij gewaarschuwd voor hoe jaloers Diddy kon worden, maar hij verwachtte niet dat het zo extreem was. Blijkbaar had Diddy al tegen Wale gezegd dat hij niet met Cassie moest samenwerken, maar ze besloten toch stiekem een sessie te doen. Hij beweert dat op een gegeven moment Diddy en zijn beveiligingsteam de studio binnenstormden om Wale te confronteren.
Wale, Diddy en zijn mensen bevonden zich achter een gordijn, maar Ant besloot toch te gaan checken en zag toen dat Diddy en zijn mannen de situatie naar een bizar niveau getild hadden. "I swear to God, there's a balcony in the studio," legt hij uit. "They got Wale over top his face, hanging out the balcony. I can't really hear with they saying. We knew it was him because we knew what kind of shoes he wore to the studio."