Diddy probeert mansion in Los Angeles met 30 miljoen dollar winst te verkopen na inval FBI

jul 04 , 12:27 NEWS
schermafbeelding 2024 02 21 om 172334
Diddy heeft zijn herenhuis in Holmby Hills, Los Angeles, te koop gezet voor een indrukwekkende 70 miljoen dollar. Dit is meer dan 30 miljoen dollar boven de prijs die hij in 2014 betaalde. Het besluit komt slechts enkele maanden nadat het pand werd doorzocht door Homeland Security in verband met een onderzoek naar mensenhandel.
De luxe villa, met een woonoppervlak van 1600 vierkante meter, beschikt over acht slaapkamers, elf badkamers, een bioscoop met 35 zitplaatsen, een gym en een wijnkelder. Het terrein omvat ook een kleiner gastenverblijf van 300 vierkante meter en buitenruimtes zoals een zwembad in lagune-stijl met een onderwatertunnel, een halve basketbalveld en verzorgde tuinen.
Hoewel het huis modern is afgewerkt, kunnen de hoge vraagprijs en de recente geschiedenis van het pand de verkoop bemoeilijken. In maart arriveerden agenten met getrokken wapens bij het herenhuis, doorzochten het grondig en lieten een ravage achter. Foto's van de nasleep toonden omgegooide meubels, opengebroken kluizen en doorzochte kinderkamers.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Diddy’s advocaat, Aaron Dyer, bekritiseerde de inval als een “excessief machtsvertoon” en benadrukte dat Diddy nooit werd aangehouden en volledig meewerkte met de autoriteiten. "Despite media speculation, neither Mr. Combs nor any of his family members have been arrested nor has their ability to travel been restricted in any way. This unprecedented ambush — paired with an advanced, coordinated media presence — leads to a premature rush to judgment of Mr. Combs and is nothing more than a witch hunt based on meritless accusations made in civil lawsuits," aldus Dyer.
Ondanks zijn juridische problemen brengt Diddy tegenwoordig veel tijd door in Miami, waar hij een ander gigantisch huis bezit dat dit jaar ook werd doorzocht. Hij werd onlangs gespot tijdens een wildwatervaren-excursie in Jackson Hole, Wyoming.
Diddy z'n juridische problemen begonnen te escaleren nadat zijn ex-vriendin, Cassie Ventura, hem in november beschuldigde van verkrachting en jarenlange mishandeling. Hoewel de zaak snel werd geschikt, hebben sindsdien minstens zes andere mensen beschuldigingen van seksueel misbruik naar voren gebracht. Een video uit 2016, waarin Combs Cassie slaat en meesleept, ondersteunt enkele van haar beweringen.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39