Dior en Stone Island slaan de handen ineen voor unieke collectie

mei 13 , 14:29 NEWS
schermafbeelding 2024 05 13 om 154214
Kim Jones, directeur van Dior heeft het Italiaanse streetwearmerk Stone Island van Massimo Osti ingeschakeld voor de nieuwste samenwerkingscapsule van Dior Men.
Collaboratieve samenwerkingen van Kim Jones zijn de nieuwe norm geworden bij Dior. Sinds zijn tijd bij Dior als 'creative director' zijn er veel verschillende samenwerkingen met grote namen tot stand gekomen. Na onder andere KAWS en Travis Scott is het nu de beurt aan Stone Island. In de samenwerking verbinden Dior en Stone Island zich door de 'Pariasian haute couture' te combineren met de 'Northen Italian functional detailing.'
Door de conventies en technieken van beide merken samen te voegen, is de collectie sterk geïnspireerd door militaire silhouetten. De collectie is gebaseerd op tailoring tradities van Dior en bestaat uit hoogwaardige materialen, gemaakt door middel van verf- en borduurtechnieken van beide merken. De items zijn voorzien van een co-branding met de tekens en symbolen van beide labels. Het iconische compasinsigne van Stone Island is ook in de hele collectie verwerkt. Van badges op de onderkant van de mouwen tot de broeken en accessoires.
Volgens het aankondigingsbericht van Dior en Stone Island zal de pre-launch van de collectie op 14 juni zijn. De collectie zal beschikbaar zijn voor de hele wereld op 4 juli.
Bekijk het aankondigingsbericht en extra foto's van de collectie hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 26 om 173248

Rechtszaak Ali B staat op het punt te beginnen, dit is wat hem te wachten staat

NEWS mei 26, 17:34
brobbey price

Priceless teaset nieuwe muziek samen met Ajax-spits Brobbey

NEWS mei 26, 18:28
schermafbeelding 2024 05 27 om 111946

Andy van der Meijde vertelt over aanvaring met mede-international: "Ik pakte hem bij z'n strot en gooide hem weg"

NEWS mei 27, 11:15
saaff mensa

Saaff doet een boekje open contactverbod met Mensa: "Dan ga je weer terug naar binnen"

NEWS mei 27, 11:00