Dit is hoe Ronnie Flex vanaf zijn vakantieadres de disstrack 'Pincode Gekraakt' heeft gemaakt: “Ik had anderhalf uur om te tapen”

mei 02 , 22:51 NEWS
schermafbeelding 2024 05 02 om 220905
Op vrijdag 26 april bracht Top Notch vertegenwoordigd door Jiggy Djé, Sticks en Hef de track 'Pincodes' uit. Ronnie Flex wist al snel hoe laat het was en ging samen met producer Jordan Wayne gelijk aan de slag aan een response. Vandaag doet de rapper op Threads boekje open over hoe de disstrack vanaf zijn vakantieadres in Curaçao tot stand kwam.
Ronnie Flex deelt dan ook dat de track onder grote tijdsdruk is gemaakt. "Ik had een anderhalf uur de tijd om te tapen. Wayne moest zijn vlucht halen," legt Ronnie uit. "Hij zat letterlijk zijn koffer in te pakken terwijl ik die shit neerlegde in me solo," vervolgt de rapper waarna hij ook speculeert over hoe 'Pincodes' moet zijn ontstaan. "Wedden dat die goonies met een engineer, producer en a&r hun shit zaten te flippen... Wayne heeft een minimix gemaakt in de taxi. We da real mvp's."
Dat Ronnie trots is op zijn reply op Top Notch wordt alleen maar meer duidelijk in een tweede bericht op Threads. "Wat ik echt jammer van de situatie is, is dat het nu gaat om allerlei randzaken en niet meer over hoe ik en Joey (Jordan Wayne) de 'Gekkenhuis' sample hebben laten flippen tot een woeste beat," benadrukt Ronnie. "Eenmans, zonder hulp, tijdens mijn vakantie heb ik één van me hardste chunes ooit gemaakt... binnen 10 uur na het horen van de diss naar mij."