DJ Akademiks aangeklaagd voor verkrachting en smaad

mei 14 , 20:20 NEWS
schermafbeelding 2024 05 14 om 202356
DJ Akademiks wordt geconfronteerd met ernstige beschuldigingen van verkrachting, seksueel misbruik en smaad, zo meldt Rolling Stone. De aanklacht is ingediend door Fauziya "Ziya" Abashe, met wie Akademiks eerder een korte relatie had in 2021, na een ontmoeting via internet.
Abashe beweert dat na meer dan een jaar van elkaar niet gezien te hebben, Akademiks haar uitnodigde in zijn huis in New Jersey op 16 juli 2022. Volgens Abashe werd zij bij aankomst bij Akademiks' huis door twee van zijn vrienden verdoofd en vervolgens verkracht op het terras bij het zwembad. Ze beweert ook dat ze de volgende ochtend om 4 uur werd gewekt door Akademiks, die haar naar verluidt bruut verkrachtte. Akademiks zou haar ook bewakingsbeelden hebben laten zien van het vermeende incident op het terras. Ondanks dat Abashe een 'rape kit' heeft laten afnemen waarin DNA-sporen van Akademiks werden gevonden, heeft ze op dat moment besloten geen aanklacht in te dienen.
De situatie kwam aan het licht, nadat er beelden van zijn stream viral gingen. Daarop is te horen hoe een vrouw aan het schreeuwen is. In reactie hierop beweert Akademiks dat hij sliep toen zijn vrienden seks zouden hebben gehad met Abashe. Hij ontkent elke betrokkenheid en beweert dat alles met wederzijdse instemming gebeurde. Dit leidde tot een tegenreactie van Abashe, die Akademiks aanklaagde wegens smaad. Ze beweert dat Akademiks haar ten onrechte beschuldigde van vrijwillige deelname aan een orgie met zijn vrienden, terwijl hij beweert dat hij hier niet bij betrokken was.
Eerder al vandaag bleek dat Akademiks zijn pagina niet meer te vinden is op Instagram.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 19 om 181911

Diddy biedt in video boodschap zijn excuses aan voor de gruwelijke mishandeling van Cassie

NEWS mei 19, 18:21
schermafbeelding 2024 05 19 om 122132

Max Verstappen zet twijfelaar op z'n plek met middelvinger en verandert hem in een fan

NEWS mei 19, 11:47