DJ draaide 'Not Like Us' in Drake's hometown en zorgde daarmee voor veel commotie: "Some guys tried to pressure him"

mei 28 , 15:02 NEWS
drake
De naslag van de rap battle tussen Kendrick Lamar en Drake is nog steeds voelbaar. Door middel van de track 'Not Like Us' gaf Kendrick uiteindelijk de genadeklap aan Drake en behaalde daarmee de nummer één positie in de Billboard Hot 100. Dit was tevens pas het tweede solo nummer van Kendrick dat nummer één ging. Mede door de aanstekelijke beat en citeerbare lyrics is het nummer ook geschikt voor in de clubs en wordt als gevolg veel gebruikt door DJ's. Maar dat werd in een club in Toronto, Drake's thuisbasis, niet echt gewaardeerd. 
Het gaat om Silent H, een club in het zuiden van Toronto. Een X-gebruiker onder de naam 'OGxTP' claimt dat hij heeft gezien dat de DJ, die in Silent H aan het draaien was, consequenties onderging voor het draaien van een anti-Drake nummer. "Brah we was at a club in Toronto last night," schreef hij/zij. "The DJ played 'Not Like Us' they kicked bruh out the club and told him he not gettin paid lmao."
Al snel werd deze informatie ontkracht door andere gebruikers op het platform. Iemand had een andere DJ uit Toronto een bericht gestuurd om de informatie te factchecken. Daaruit bleek dat de DJ helemaal niet gekickt was uit Silent H. In de club probeerden mensen juist de draaiende DJ te confronteren voor het draaien van Not Like Us. "No he didn't get kicked out," schreef de benaderde DJ 'Mike Don't'. "Some guys tried to pressure him to not play Kendrick but the guys who tried it got kicked out lol."
Er waren meerdere mensen die zich keerden tegen de valse informatie van X-gebruiker OGxTP. "I was at Silent H last night and didn't see this at all," schreef een gebruiker. "You LIED about the dj getting kicked out and not getting paid," schreef een ander. "I just watched the DJ's Instagram stories and it also shows you're lying." Al met al heeft de DJ, gekickt of niet, voor aardig wat commotie gezorgd door een Drake-disstrack te draaien in zijn hometown.
Bekijk de tweets hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 10 28 om 120324

Boef komt niet van villa in Almere af dus haalt hij gigantisch bedrag van de vraagprijs af

NEWS jun 19, 10:55
schermafbeelding 2024 06 19 om 130706

Marokkaanse en Spaanse voetbalfans keren zich tegen Lamine Yamal wegens "provocerende" voetbalschoenen

NEWS jun 19, 12:30
schermafbeelding 2023 07 26 om 162403 64c12c935611b 665ef73d3491e

Bondscoach Didier Deschamps bevestigt operatie van Kylian Mbappé

NEWS jun 19, 10:40
schermafbeelding 2024 06 19 om 140438

Ajax wilde Elia naar Amsterdam halen, maar hij was ervan overtuigd dat hij dat niet zou overleven

NEWS jun 19, 12:55
mbappe nose

Mbappé verschijnt eerder dan verwacht terug op het trainingsveld, laat masker achterwege en laat zien hoe zijn neus eruitziet

NEWS jun 19, 19:45