Don Toliver dropt Hardstone Psycho Deluxe met bijdrages van Lil Uzi Vert en Yeat

jun 19 , 15:58 NEWS
schermafbeelding 2024 06 13 om 131439 666ad4db57a70
Don Toliver bracht afgelopen vrijdag zijn langverwachte album Hardstone Psycho uit en de plaat wordt erg goed ontvangen bij zijn fans. Alle tracks op het album zitten ruim over de miljoen streams en de meeste tracks kruipen richting de drie of zelfs vijf miljoen. Vandaag is naar buiten gekomen dat er een deluxe versie van het album aan gaat komen met Lil Uzi Vert en Yeat als features.
Het vierde studioalbum van Toliver bedraagt momenteel zestien tracks, onderverdeeld in vier delen in de vorm van zogeheten cd’s. Bovenop deze zestien tracks zijn dus al zes dagen sinds nadat het uit is vier nummers bijkomen. ‘Rockstar Girl, Love Is A Drug, Donny Darko en Geeked Up’ zijn de titels van deze nummers en op de laatste twee genoemde staan features van Lil Uzi Vert en Yeat.
De vier nieuwe nummers die staan op de deluxe zijn echter (nog) niet te vinden op de streaming diensten. De tracks zijn op dit moment alleen nog via de website van Don Toliver te beluisteren. Daar moeten fans voor vijf dollar een digitale versie van het deluxe album kopen, waar de vier nieuwe nummers op zullen staan. Daarnaast is er ook een short film op de website te vinden. Dit zijn visuals van een motorrijder in de woestijn en sluiten perfect aan bij de gehele ‘biker-gang’ sfeer die rondom het album hangt.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Of de nummers ook worden toegevoegd aan de streaming diensten is nog niet bekend.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39