Donyell Malen is zijn tijd bij Ajax niet vergeten en betaalt miljoenen voor indrukwekkend appartement in Amsterdam

mrt 18 , 16:18 NEWS
shutterstock 2211862277
Donyell Malen maakte in 2021 een lucratieve overstap van PSV naar Borussia Dortmund, maar de aanvaller is zijn oude thuisbasis Amsterdam niet vergeten. Hij heeft namelijk een gigantisch appartement in de stad gekocht. Malen speelde van 2008 tot 2015 in de jeugd van Ajax.
Volgens Bekende Buren heeft Malen maar liefst 4,9 miljoen euro betaald voor een woning in het HAUT gebouw. De woontoren werd na een lang proces in 2022 eindelijk opgeleverd, vlak naast station Amstel. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 410 vierkante meter en bestrijkt de volledige bovenverdieping. Oorspronkelijk waren het twee appartementen, maar deze zijn samengevoegd in het unieke appartement met uitzicht over heel Amsterdam.
Bekende Buren weet te vertellen dat de woning voor 5,2 miljoen te koop stond en de voetballer dus een lekkere deal heeft kunnen sluiten. Hij heeft een hypotheek genomen van 4.950.000 euro en het lijkt er dan ook op dat hij van plan is nog iets te verbouwen aan het appartement. De woning telt negen kamers, waaronder zes slaapkamers. Zie hieronder een kleine indruk en check de rest van de foto's bij Bekende Buren.