Drake maakt samenwerking adidas en Kanye West belachelijk in speech bij Nike

sep 10 2022, 12:19 NEWS
Schermafbeelding 2022 09 10 om 120911
Deze week vierde Nike zijn 50-jarige bestaan en om dit in stijl te doen nodigden ze een hoop celebrities waar Nike samenwerkingen mee heeft uit op hun hoofdkantoor. Drake mocht donderdagavond een speech geven over het 50-jarig bestaan en nam gelijk de kans om een sneer uit te delen aan de concurrent adidas en hun samenwerking met Kanye West. Het was niet alleen Kanye en adidas die een sneer kregen, ook Tyga en zijn samenwerking met Reebok werden belachelijk gemaakt.
"When you put things into perspective. adidas has Kanye, I think," grapt Drake, wat hem een hoop gelach uit het publiek opleverde. "Nike, we have LeBron James, Kevin Durant, Giannis [Antetokounmpo], Michael Jordan. The greatest creative mind of all-time, Virgil Abloh, rest in peace. We have Cristiano Ronaldo. We have Serena Williams. We have Tiger [Woods]. And I'm pretty sure Reebok has Tyga, so we're good."
Dat Drake de gewaagde grap maakt over Kanye West en adidas zal bij de mensen van adidas extra hard aankomen. De Canadees was namelijk in 2018 in een vergevorderd stadium om een samenwerking aan te gaan met het Duitse merk. Deze deal ging toen op het laatste moment niet door, naar verluidt zou dat te maken hebben met de Pusha T disstrack en hun samenwerking met Kanye West.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS