Drake neemt na recente incidenten het heft in eigen handen en richt eigen beveiligingsbedrijf op

mei 13 , 11:10 NEWS
schermafbeelding 2024 05 04 om 072927 6635c7ec6eabd
Drake heeft een beveiligingsbedrijf opgericht dat naar verluidt gaat opereren op en om zijn terrein in Toronto. Dat heeft CBC News bekend gemaakt. Drizzy heeft al jarenlang te maken met meerdere indringers die zijn huis willen binnenvallen, waardoor hij buiten zijn huis beveiliging nodig heeft. Het Canadese kanaal laat weten dat Drake in september 2019 al goedkeuring kreeg op het plaatsen van extra hoge hekken om vreemden buiten te houden, maar nu neemt Drake extra maatregelen.
Na de drive-by schietpartij bij Drake's huis van afgelopen dinsdag, waar een beveiliger zwaargewond is geraakt, heeft CBC News een voertuig buiten de woning van Drake ontdekt. Naar verluidt hoort de auto bij het beveiligingsbedrijf van de rapper en draagt dan ook de naam van het bedrijf: 'Jungle Lion Security.' Uit verder onderzoek is via gegevens van het Ontario Transportation Ministry gebleken gebleken dat de auto geregistreerd staat onder de geboortenaam van Drake, Aubrey D. Graham.
Hoewel Jungle Lion Security geen website lijkt te hebben, staat het bedrijf vermeld in het register van particuliere beveiligingsbedrijven. In het profielrapport van het bedrijf wordt de naam Nessel Beezer genoemd. Beezer is beter bekend als Chubbs, het hoofd van de beveiliging van Drake. Deze naam is wellicht bekend bij rapfans, aangezien zijn naam werd genoemd in één van de disstracks van Kendrick Lamar. K. Dot trekt op 'Euphoria' de rol van Chubb als beveiliger in twijfel door te zeggen: "You gon' make a n***a bring back Puff, let me see if Chubbs really crash something'."