Drake teaset nieuwe samenwerking met Dave

jun 27 , 10:49 NEWS
schermafbeelding 2024 06 27 om 105136
Terwijl Kendrick Lamar nog niet klaar is met Drake en zelfs een video heeft geschoten van Not Like Us, kijkt Drake weer vooruit. De Canadees werkte samen met Sexyy Red en verraste hij zijn fans met een cover van "Hey There Delilah". Daarnaast heeft hij bijgedragen aan twee tracks op het aankomende album van Camila Cabello. Volgens zijn sociale media staan er nog meer samenwerkingen op de planning, waaronder een mogelijke samenwerking met de Britse rapper Dave.
Op Drake's Instagram verscheen een cryptische foto van Dave bij het water, waarop te zien is dat Dave bezig is met muziek. Hij zit aan een bureau met luidsprekers en een laptop, en hoewel er geen tekst bij de foto staat, suggereren de beelden een samenwerking.
Fans zijn zich ervan bewust dat Drake een groot bewonderaar is van Dave en hem al jaren ondersteunt. In 2022 maakte Drake een verrassingsoptreden tijdens een show van Dave in Canada, waar ze samen hun nummer "Wanna Know" uitvoerden. Drake prees Dave en noemde hem een uniek talent.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De samenwerking tussen Drake en Dave gaat verder dan muziek alleen. Dave speelde een rol in het derde seizoen van de serie Top Boy, die door Drake werd geproduceerd. Dave heeft meerdere keren erkend dat Drake een belangrijke rol heeft gespeeld in het vergroten van zijn publiek en prees zijn veelzijdigheid. "Drake’s vermogen om verschillende muziekstijlen samen te brengen, maakt hem de beste artiest van dit moment," zei Dave in een interview.
Sinds hun samenwerking in 2016 is Dave alleen maar bekender geworden. In 2022 scoorde hij een nummer één hit in de UK met "Starlight" en een jaar later bereikte hij opnieuw de top van de hitlijsten met Central Cee op het nummer "Sprinter". Dit laatste nummer stond tien weken lang op nummer één en werd daarmee de langstlopende nummer één rapnummer in de geschiedenis van de UK.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 115108

'Quincy Promes laat met cryptische boodschap weer van zich horen en lijkt te hinten op terugkeer naar Spartak Moskou'

NEWS jul 16, 11:50
schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
mocro maffia taxi videoland

Veelbelovende trailer Mocro Maffia laat zien hoe Taxi gekidnapt in de Sahara van Marokko belandt

NEWS jul 16, 12:00
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
schermafbeelding 2024 07 16 om 125035

Argentinië onder vuur voor het zingen van racistische liederen na winst Copa America

NEWS jul 16, 13:00