Drake's vader verdedigt zoon na controverse over Kim Kardashian sample in 'Rescue Me': "Why create a Kanye and Drake beef again?"

apr 05 2023, 12:51 NEWS
schermafbeelding 2023 04 05 140450
Drake primeurde zijn nieuwe track 'Rescue Me' afgelopen vrijdagnacht op het radioprogramma Sound 42. Op de track samplede hij Kim Kardashian terwijl ze sprak over haar scheiding van Kanye West. Het fragment was afkomstig van een aflevering van Keeping Up with the Kardashians uit 2021. Sinds de eerste snippet is er veel commotie rondom het samplelen van de ex-vrouw van zijn voormalige 'enemy'.
Veel mensen vind het niet kunnen dat Drake Kim Kardashian sampled op de track. Al helemaal niet sinds ze na jarenlange beef de strijdbijl hadden begraven in aanloop naar een benefiet concert voor de tot 6x levenslang veroordeelde Larry Hoover. Drake's vader Dennis Graham verdedigt zijn zoon overigens en beweerde dat zijn zoon niemand aan het trollen is. "Drake is not trolling anyone, its just a song. Why create a Kanye and Drake beef again."
Ondanks dat Drake's vader hem verdedigt is het ergens toch wel verdacht dat Drake precies die woorden van Kim Kardashian sampled. Ondanks dat de beef gesquashed zou zijn lijkt het alsof Drake het er toch niet helemaal mee eens is. Al helemaal niet nadat Rap-A-Lot Records CEO J. Prince beweerde dat Drake instemde om de de beef te laten voor wat het is in aanloop van het benefiet concert. Later rapte Drake namelijk ook op het nummer 'Circo Loco' de line: "Linking with the opps, b*tch, I did that shit for J Prince B*tch, I did it for the mob ties. Feel like seventeen, two percs, frog eyes. And I never been the one to go apologize Me, I'd rather hit 'em up one more time.  " Het lijkt er sterk op alsof Drizzy dus toch niet over de beef heen is en weer shots uitdeelt naar Kanye.