Drie gewonden na schietpartij bij clipshoot van Lil Baby

mei 15 , 14:24 NEWS
schermafbeelding 2024 05 15 om 142158
Op 14 mei werden de opnames van een nieuwe Lil Baby clip abrupt gestopt doordat er een schietpartij uitbrak. Drie mannen waren neergeschoten en raakte gewond. De mannen waren volgens de politie niet direct betrokken bij de videoclip, maar bij externe zaken. "There may have been individuals involved in the totality of the production," merkte Major Ralph Woolfolk op.
Vlakbij een winkelstraat in Verbena Street, vond de schietpartij plaats. Rond 16:50 uur werden twee slachtoffers zichtbaar aangetroffen. De eerste gewonde was een 24-jarge man die is geraakt in zijn arm. De tweede was een 27-jarige die is geschoten in zijn rug. Later is er door de politie een derde slachtoffer ontdekt. De 23-jarige was onopgemerkt, omdat hij eerst zelf naar het ziekenhuis was gereden. Alle slachtoffers zijn op dit moment bij bewustzijn. Een woordvoerder van de Amerikaanse rapper verklaarde dat Lil Baby en zijn productieteam beide niet betrokken waren bij de schietpartij.
Lil Baby is eerder indirect betrokken geweest bij een schietpartij. Tijdens een concert van de rapper in 2023, werd er door Kevin Young een pistool afgekeurd. Het concert werd afgebroken en Lil Baby werd met spoed van het podium gehaald door zijn beveiligingsteam. Eén persoon raakte gewond na het incident, maar hij werd vervolgens behandeld in een nabijgelegen ziekenhuis.