Dronken en agressieve Kid Rock laat zich van zijn slechtste kant zien tijdens interview en zwaait met pistool

mei 22 , 10:43 NEWS
schermafbeelding 2024 05 21 om 151525
Kid Rock zou zich van zijn slechtste kant hebben laten zien tijdens een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone. Volgens journalist David Pesiner was de artiest tijdens hun gesprek dronken, agressief en zwaaide hij zelfs met een pistool.
De journalist schrijft in het interview dat hij Kid Rock vorige maand heeft bezocht op zijn ranch in Nashville. De 53-jarige Rock zou tijdens de conversatie, die een paar uur duurde, veel hebben gedronken en racistische termen hebben gebruikt. Bovendien zou hij een pistool hebben gepakt en er mee hebben gezwaaid. "Ik heb hier een f*cking pistool voor als ik het nodig heb. Ik heb ze overal liggen", zei hij volgens Pesiner. Daarnaast zou Rock de journalist ook tegen hebben gehouden toen hij tijdens het interview wilde vetrekken en vroeg hij hem zelfs om te vechten.
Uiteindelijk vertrok Pesiner en zou Kid Rock hem hebben verzocht om het meest 'verschrikkelijke artikel' over hem te schrijven. "Doe dat alsjeblieft. Dat helpt me", zou de rapper en zanger hebben gezegd.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31