Duits international zette gigantische Manchester City-tattoo waar hij nu spijt van heeft: “Today I would make a different decision”

jun 28 , 12:08 NEWS
shutterstock 1991533097
Leroy Sané is momenteel in zijn thuisland met de Duitse selectie bezig om het EK te winnen. In de openingswedstrijd van het toernooi kwam het gastland in actie tegen Schotland en maakte de vleugelaanvaller minuten via een invalbeurt. Deze wedstrijd werd gespeeld in de Allianz Arena. Dit is erg bekend terrein voor Sané, aangezien zijn werkgever Bayern Munchen daar zijn thuiswedstrijden speelt. Vóór zijn tijd kwam de Duitser uit voor Manchester City en hij heeft daar een bijzonder litteken aan overgehouden.
Vanaf 2016 tot en met 2020 speelde de vleugelaanvaller onder het Manchester City van Guardiola en behaalde daar veel succes. Zo werd hij twee keer kampioen, won hij de FA Cup en drie keer de League Cup. Één van zijn memorabelste momenten was in de achtste finale van de Champions League. In 2017 speelde City in het miljardenbal tegen AS Monaco waar een jonge Mbappé erg veel indruk maakte. De eerste wedstrijd werd gewonnen door City met 5-3 en in die bijzondere wedstrijd maakte Sané een prachtige goal. Hij vond hem zelf ook heel prachtig, aangezien hij besloot om in hetzelfde jaar er een tattoo van te zetten. Na vier dagen tatoeëren was de tattoo af en beeldde een juichende Leroy Sané af na het maken van de goal. Met deze tattoo zorgde hij voor veel ophef in de media.
Echter lijkt de Duitser achteraf enorme spijt te hebben van zijn tekening op zijn rug. “I was someone who had to run into the wall at least once, even if it hurt, in order to learn from it, especially at a young age,” vertelt hij aan het Duitse dagblad BILD. “As I said, I was young. Today I would make a different decision.”

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Bovendien bleek zijn goal tegen AS Monaco niet van grote waarde te zijn. In de returnwedstrijd in Frankrijk trok de Franse ploeg uiteindelijk aan het langste einde door met 3-1 te winnen. Hierdoor was de opgetelde stand 6-6 en ging Monaco op basis van meer uitdoelpunten door naar de volgende ronde. Vervolgens vertelt hij dat hij niet had verwacht dat zijn tattoo zoveel media-aandacht zou ontvangen. "I was amazed that this topic got so big in the media. "I was still an absolute youngster. In Germany there were players much more important than me, and yet this tattoo was debated,” aldus Leroy Sané.
De Duitser is ook van mening dat mensen mede door de tattoo een bepaald beeld van hem hebben gekregen. Zo zouden mensen hem arrogant vinden aangezien hij zichzelf heeft getatoeëerd en dit beeld klopt volgens Sané helemaal niet. “Friends have told me that too: 'Leroy, some people say that you come across as really arrogant.' I can even understand that a little bit.”
Bekijk de tattoo hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
schermafbeelding 2024 07 16 om 125035

Argentinië onder vuur voor het zingen van racistische liederen na winst Copa America

NEWS jul 16, 13:00
notlikeus drake videogame

De Kendrick Lamar disstrack 'Not Like Us' is nu te spelen als video game

NEWS jul 16, 13:07
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39