Duits oud-wereldkampioen drijft de spot met Memphis Depay en haalt uit op Twitter na overwinning Nederland

jun 17 , 10:36 NEWS
schermafbeelding 2024 06 10 om 223739 66676426e8b97
Het Nederlands Elftal heeft de eerste poulewedstrijd op het EK met succes afgesloten. Oranje was uiteindelijk te sterk voor Polen en won met 2-1 van zijn tegenstander. In de punt van de Nederlandse aanval begon Memphis Depay aan de aftrap. Ondanks dat de aanvaller niet wist te scoren, viel Depay door zijn zweetband op en was hij ook in het buitenland het gespreksonderwerp.
Al vanaf het begin van de voorbereiding draagt Memphis Depay een witte zweetband op zijn hoofd. Daardoor wordt hij nog meer besproken dan normaal. Zo zijn er verschillende mensen die het absurd en nergens voor nodig vinden, terwijl anderen zich er niet zo druk over maken. Desondanks kan Depay zich een echte trendsetter noemen en inspireert veel Oranje-fans om ook een zweetband te dragen. Zo duiken er veel foto’s en video’s op waarin fans massaal met een zweetband op hun hoofd lopen.
Deze zweetband-gekte valt door de internationale aandacht rondom het EK nu ook op in het buitenland en zorgt voor reacties. Zo was het attribuut ook opgevallen bij de Duitse oud-aanvaller Lukas Podolski. De Duitser, die met zijn land in 2014 nog het WK won, lijkt echter niet een al te grote fan te zijn van Depay zijn trend. Via een bericht op zijn Twitter vergelijkt de oud-international hem met één van de boeven uit de film Home Alone.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

In de kerstfilm wil inbreker Harry, gespeeld door Joe Pesci, inbreken bij de familie McCallister die uit huis zijn vertrokken om de kerstdagen te vieren. Echter is hoofdpersoon Kevin achtergebleven en maakt het de boeven erg lastig. Zo bezorgt hij Harry onder andere een verbrand hoofd en deze scene deed Podolski aan Memphis denken.
De nipte overwinning van Nederland op Polen is duidelijk niet lekker gevallen bij de oud-international. Podolski is namelijk in Polen geboren en verhuisde toen hij jong was naar Duitsland. Logisch dat hij een voorkeur voor Polen had in de wedstrijd tegen Nederland. Met zijn uithaal naar Depay laat de Duitser zich dus zien als een slechte verliezer
Bekijk de foto hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49