Een van de moordenaars van Pop Smoke bezoekt No Jumper winkel van Adam22 en eist geld

jun 26 , 14:57 NEWS
Schermafbeelding 2022 11 17 om 14.47.54
Een van de mannen die veroordeeld is voor de moord op Pop Smoke heeft onlangs de aandacht getrokken door een confrontatie aan te gaan met No Jumper in Los Angeles. Hij eiste betaling voor hun verslaggeving over zijn vrijlating uit de gevangenis.
Hoewel de details rondom zijn vrijlating schaars zijn, lijkt het erop dat hij uit een jeugdgevangenis is vrijgelaten op zijn 21e verjaardag. In een video zegt hij: "You got all these people following me. All these people doing all this extra sh*t," voordat hij No Jumper oproept om hem te betalen voor de verslaggeving. Hij waarschuwde het platform van Adam22 ook om dit niet nog een keer te doen. Later filmde hij zichzelf buiten de winkel aan Melrose Avenue in Los Angeles.
No Jumper lijkt zich niet al te veel zorgen te maken over de bedreigingen, aangezien ze de video's zelf op Instagram deelden. Een gebruiker reageerde met: "69 is alive and well, George Zimmerman is alive and well, Nipsey's killer is chilling and so is Von's killer. Nobody gon do none and we’ve seen it happen time and time and time again." Een andere gebruiker vroeg zich af hoe de vermeende moordenaar zo snel vrij kon komen: "I am still perplexed how you can take someone's life and be out in the streets a few years later. But people are locked up for decades over non-violent drug offenses??!?"

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Ondertussen moet een andere verdachte in de moordzaak van Pop Smoke nog voor de rechter verschijnen. Corey Walker, de enige verdachte die volwassen was ten tijde van de moord, zou deze week voor de rechter verschijnen. Echter, een deal met de aanklager viel in duigen. Walker heeft zich onschuldig verklaard aan één aanklacht van moord, twee aanklachten van roof en één aanklacht van inbraak. Zijn advocaat, Deion Benjamin, vertelde aan Rolling Stone: “Negotiations fell through, but there’s still a possibility we’ll come to an agreement. A few things need to be ironed out. If they don’t get resolved, we’ll go to trial.” Het proces zal op 6 augustus verdergaan als beide partijen niet tot een akkoord komen.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39