Eljero Elia niet blij met opmerking van Wesley Sneijder

jul 29 2021, 12:25 NEWS
elia
FC Utrecht heeft onlangs een trailer uitgebracht van een aankomende documentaire genaamd No Guts, No Glory van Videoland. De Utrechtse voetbalicoon, Wesley Sneijder, heeft de beelden ook meegekregen en hij reageerde woensdagavond op de televisie met verbazing op een fragment van Eljero Elia uit de documentaire. Elia heeft de opmerkingen van Sneijder ook meekregen en besloot te reageren via Twitter.
Op de beelden van 'No Guts, No Glory' is te zien hoe 34-jarige aanvaller woedend de kleedkamer binnenloopt en tegen zijn collega, Adrián Dalmau, herhaaldelijk zegt: ‘Amigo, Je hebt echt geluk dat die camera hier is’. De oud-middenvelder zegt het volgende over wat er op de beelden gebeurt. “Ik vind dit echt onzin wat er hier gebeurt. Hij komt binnen en wil eigenlijk iets zeggen, je ziet in een bepaalde emotie. En dan gaat hij zeggen: ‘Je hebt geluk dat die camera er staat’. Als je in die emotie zit, ga je naar binnen en interesseert het je niet wat er om je heen staat. Al staan er honderd camera’s bij: als je in die emotie zit, moet je het zeggen ook.”
Elia plaatste kort na de uitspraken van Sneijder drie lachende emoji's op Twitter. Maar daar bleef het niet bij, de aanvaller liet kort erna wederom van zich horen via Twitter. "Je kan veel van mij zeggen, maar ik ben altijd real en puur en dat weet heel Nederland. Dat mensen daar niet tegen kunnen, daar heb ik helemaal schijt aan. Have a nice day", schreef Elia op Twitter. Check het hier.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2419988499

Het gelekte thuisshirt van Ajax kan rekenen op een stortvloed aan negatieve reacties

NEWS mei 05, 13:07
schermafbeelding 2024 05 05 om 020951

Kendrick Lamar laat Drake niet ademen en dropt vierde disstrack ‘Not Like Us’

MUSIC mei 05, 1:54
schermafbeelding 2024 05 05 om 113546

Metro Boomin reageert op Family Matters disstrack en openbaart e-mail waarmee Drake Like That van de radio wilde houden

NEWS mei 05, 11:07
schermafbeelding 2024 05 05 om 130249

Zwevende schapen, gewelddadige kippen en losse ledematen in bloederige nieuwe trailer van The Boys

NEWS mei 05, 12:52