Eminem hint naar releasedate voor nieuwe muziek: “…And for my last trick!”

mei 21 , 12:41 NEWS
foto 26 04 2024 om 1240
Eminem is zijn nieuwe album op een speciale manier aan het promoten. Met een parodievideo op basis van een misdaadprogramma, introduceerde hij zijn 'The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)' album aan zijn fans. Vervolgens was een overlijdensbericht gepubliceerd voor Slim Shady in de Detroit Free Press. Nu heeft de 'Without Me' rapper een korte video gepost op zijn Instagram die de aandacht trekt van veel fans.
In de geposte video is er een tekstbericht te zien van een contact genaamd 'All Contacts'. "... and for my last trick!" leest het verzonden bericht die daarna weer wegvaagt. Op de profielfoto van het contact en Eminems Instagram is de konijn emoji te zien in een zwarte hoed. Het bericht in het filmpje is verzonden op vrijdag 31 mei, om 12 uur. Fans verwachten op de 31ste iets groots van de rapper.
Sommige fans vermoeden dat het hele album wordt uitgebracht, echter heeft Em laten weten dat zijn nieuwe project pas in de zomer zal uitkomen. En officieel begint de zomer pas eind juni. Hoogstwaarschijnlijk laat de Detroit rapper een nieuwe single los.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31