Eminem kondigt nieuw album aan met behulp van 50 Cent en nostalgische trailer: “He’s a psychopath”

apr 26 , 12:50 NEWS
foto 26 04 2024 om 1240
Eminem heeft zojuist via Instagram bekend gemaakt dat zijn gloednieuwe album, 'The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)', deze zomer zal uitkomen. In de album trailer, die dezelfde vormgeving heeft als een misdaadprogramma, kan je zien hoe alter ego Slim Shady bloedend op de grond ligt. Ook 50 Cent maakt een cameo in het filmpje.
In de trailer zien we een verslaggever die ons leidt door de plaats delict. "The same rude lyrics and controversial antics may have ultimately led to his demise. Join me as we recreate the events that led to the murder of Slim Shady,” vertelt hij . 50 Cent maakt een verschijning en zegt het volgende over het alter ego: "He’s not a friend, he’s a psychopath.” Eminem komt op het eind er ook in voor. Achter een blur effect zegt de rapper dat hij wist dat het slechts een kwestie van tijd was voor Slim.
50 Cent heeft de trailer ook op zijn eigen Instagram gepost met de caption: "This shit got some heat on it DRE 🔥back at it !" Tijdens een Jimmy Kimmel interview heeft Dr. Dre voor het eerst bekend gemaakt dat Em een nieuw album gaat uitbrengen, waarop hijzelf een paar tracks op heeft staan. Het is niet duidelijk of 50 ook features heeft, maar de cameo kan er wel naar hinten.
'The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)' is een vervolg album op 'Music To Be Murdered By', die in 2020 uitkwam. Er is nog geen specifieke datum bekend gemaakt voor de nieuwe album, maar we kunnen wel uitkijken naar de zomer.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 19 om 181911

Diddy biedt in video boodschap zijn excuses aan voor de gruwelijke mishandeling van Cassie

NEWS mei 19, 18:21
schermafbeelding 2024 05 19 om 122132

Max Verstappen zet twijfelaar op z'n plek met middelvinger en verandert hem in een fan

NEWS mei 19, 11:47