Encore & PUNA kondigen Parels van de Stad line up aan met o.a. Adje en Jandro

apr 03 , 12:45 NEWS
schermafbeelding 2024 04 03 om 130100
Op 14 en 15 september is het weer tijd voor een een nieuwe editie van Parels van de Stad. Tijdens de traditionele festivalseizoen afsluiter hosten we samen met Encore opnieuw een stage.
Samen met Encore hebben we een veelzijdige en interessante line up samengesteld. Dit keer nodigen we Adje uit, die eerder dit jaar zijn veelgeprezen mixtape Authentic uitbracht. Daarnaast zal ook Jandro te bewonderen zijn op ons podium. Het SFB-lid bracht kort elkaar de EP's Als Het Niet Nu Is, Wanneer Dan Wel? en ALPHA uit, waarin hij twee verschillende kanten van zijn muzikaliteit liet horen.
Zangeres Kaya Imani is één van de meest belovende R&B talenten van Nederland en na singles als Parra en 1 Ding en haar bijdrages op het Swan Song album van Jiri11 is zij de derde naam op de line up. De vierde naam is Amsterdams eigen Kalibwoy, die afgelopen jaar te horen was op tracks met o.a. Architrackz, Tribal Kush, Stylo G en Issairo.
Naast de artiesten zullen de DJ's Baeman, Abstract, Essi, Jahwin, Lee Millz, Mtthieux, Prime, Velez en Yenoah voor de vibes zorgen.
Artiesten op de andere stages zijn o.a. Frenna, Kevin, CHO, Zoë Tauran, Lil Kleine, Idaly, Siggy & D1ns, Bilal Wahib en Reanny.
Je kunt je inschrijven voor de pre-registratie via deze link.