'Ex van Hakimi eist 10 miljoen en wil de voetballer aanklagen voor fraude'

apr 26 2023, 13:50 NEWS
schermafbeelding 2023 04 26 om 140542
De soap rondom Hiba Abouk en Achraf Hakimi lijkt ver van over en vandaag komt er weer een nieuw hoofdstuk bij. Abouk zou 10 miljoen euro willen zien van haar ex en is van plan om hem aan te klagen voor fraude.
Onlangs kwam het gerucht naar buiten dat Hakimi al zijn eigendommen op naam van zijn moeder gezet zou hebben. Hierdoor heeft hij op papier niks en kan zijn ex niet de helft van zijn vermogen meenemen bij de scheiding. De voetballer en de actrice laten zich er zelf niet over uit, maar de moeder van Hakimi liet zich wel horen. Ze zegt dat ze er niks vanaf wist, maar dat ze het als de enige oplossing zou zien om 'van die vrouw af te komen'.
Ondertussen heeft een hoogleraar zich ook over de zaak gebogen en zegt dat het juridisch gezien lastig is om zomaar je eigendommen op naam van je moeder te zetten. Hij zou daar 45% belasting voor moeten betalen en zijn vrouw zou daarvan op de hoogte moeten zijn. Als hij eigendommen heeft overgezet terwijl de scheidingsaanvraag al ingediend was, dan is hij zelfs strafbaar. Volgens Spaanse krant Marca is dat gebeurd en daarom zou Abouk haar ex willen aanklagen voor fraude. Het zou dan gaan om het wanbeheer van huwelijksvermogen.
Naar verluidt zou de actrice 10 miljoen euro ge-eist hebben, de helft van wat Hakimi verdiend zou hebben tijdens hun huwelijk. Op zijn beurt zou de Marokkaans international 2 miljoen euro geboden hebben.