Ex van Ihattaren wilde aangifte van mishandeling intrekken, maar kwam van een koude kermis thuis

feb 14 2023, 15:38 NEWS
Schermafbeelding 2023 02 14 om 153610
Mohamed Ihattaren werd afgelopen zondag gearresteerd op verdenking van strafbare feiten die zich in de relationele sfeer zouden hebben afgespeeld nadat zijn ex-vriendin Yasmine aangifte had gedaan van mishandeling. Het incident zou hebben plaatsgevonden in het huis van de voetballer in Vleuten in de nacht van zaterdag op zondag.
Volgens De Telegraaf wilde de TikTok-ster haar aangifte weer intrekken. Het is echter in het geval van een mishandeling niet mogelijk om de aangifte in te trekken aangezien mishandeling geen klachtdelict is. Dat wil zeggen dat er geen aangifte nodig is om tot vervolging over te gaan. De aanvallende middenvelder van Juventus zit al sinds zondag vast en hoort vandaag van de rechter-commissaris of hij nog langer achter de tralies blijft.
Afgelopen zomer werd Ihattaren zo erg bedreigd dat hij zich niet meer bij zijn nieuwe club Ajax kon vertonen. De bedreigingen zouden te maken hebben met zijn relatie met de 17-jarige Yasmine. De daadwerkelijke reden is echter nooit bekend geworden. Wat wel bekend is, is dat zijn grijze Porsche Panamera in de brand ging, vlak nadat hij zijn verloving met Yasmine bekend had gemaakt.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 04 om 072927

Drake claimt dat Kendrick Lamar zijn verloofde mishandelde op nieuwe disstrack 'Family Matters'

NEWS mei 04, 7:31
schermafbeelding 2024 05 04 om 194911

'Appa gearresteerd na vermeende oproep om dodenherdenking te verstoren'

NEWS mei 04, 19:38