Ex van Rico Verhoeven richt pijlen opnieuw op de kickbokser en suggereert dat hij niet voor zijn familie zorgt

mei 06 , 17:30 NEWS
shutterstock 2197777103
Iedere keer als Rico Verhoeven zijn privé leven en zijn stukgelopen relatie bespreekt lijkt hij een gevoelige snaar te raken bij zijn ex Jacky Duchenne. Ook na de uitzending van Rooijakkers over de vloer had Jacky een quote klaarliggen.
In het programma van Art Rooijakkers vertelde Verhoeven o.a. over de scheiding tussen hem en de moeder van zijn kinderen. "Het voelt gewoon aan als verlies. Het is iets wat ik zelf heb meegemaakt en wat ik mijn kinderen wilde besparen," aldus de King of Kickboxing. Vooral voor hun kinderen vindt hij het moeilijk. "Ze vinden het moeilijk, want ze houden natuurlijk van papa en van mama. Zij hoeven die keuze ook helemaal niet te maken, maar zij hebben wel dat gevoel. Dat is lastig."
Het lijkt erop dat Jacky het programma gezien heeft of in ieder geval de woorden van haar ex heeft meegekregen. In haar Instagram story heeft ze een quote geplaatst die suggereert dat Verhoeven niet voor zijn gezin zorgt. "A child asks his dad 'What is a man?' The dad says: 'A man is someone who is responsible and cares for their family'. The child says: 'I hope one day I can be a man like mom'"
Het is niet de eerste keer dat Duchenne reageert op uitspraken van haar ex. Zo vertelde ze dat ze altijd alles heeft opgegeven voor de carrière van Verhoeven en dat ze geen partneralimentatie van hem krijgt omdat ze niks op papier hadden.