Famke Louise haalt uit naar Roddelpraat nadat ze haar linken aan Ali B en haar nicht belachelijk maken

apr 03 , 22:25 NEWS
schermafbeelding 2024 04 03 om 223550
Famke Louise is geen fan van Roddelpraat, zo is al eerder gebleken. In het verleden won ze al een rechtszaak tegen de presentatoren van het programma, nadat die leugens over haar verspreid hadden.
Vandaag haalt ze opnieuw uit naar Dennis Schouten en Jan Roos. De twee hebben er een handje van om bizarre verhalen de wereld in te helpen en wringen zich in bochten om bepaalde connecties te maken. In de nieuwste aflevering krijgen ze het voor elkaar om Ali B de manager van Famke te noemen, omdat diens broer een relatie heeft met haar nicht.
Daarnaast claimen de mannen al vanaf het begin dat diezelfde nicht de Fancentro account van Famke beheert en de gesprekken voert. Daarbij schuwen ze het niet om de nicht voor van alles en nog wat uit te maken en Famke is daar klaar mee.
In een statement op Instagram haalt zij uit naar het programma en de presentatoren. Ook legt ze uit waarom haar nicht een pet draagt, die zij zo afschuwelijk vinden, omdat ze herstellende is van kanker. Verder wijst ze het verhaal over Ali B naar het rijk der fabelen zonder het daadwerkelijk te benoemen en eindigt ze met: "Schaam je diep. Twee sukkeltjes daar in die studio. Laat me niet lachen joh."