Famke Louise werd woedend op filmploeg die tijdens haar bevalling binnenstormde

jan 30 , 16:42 NEWS
schermafbeelding 2024 01 31 om 111608
Famke Louise is inmiddels twee jaar moeder van haar haar dochter Nówie en in haar nieuwe podcast Toeters & Bellen met Vonneke Bonneke horen we regelmatig over haar kleine en het moederschap. In de nieuwste aflevering vertelt ze een opvallend verhaal over haar bevalling.
Famke vertelt hoe ze afweek van haar originele plan. "k zou eigenlijk bevallen in het bevallingshotel in Amsterdam. Maar bij het bevallingshotel heb je geen pijnstilling. En toen ik die weeën kreeg, ging het allemaal zo snel, en het deed zoveel pijn. Ik had zoiets van: ik ga niet zonder pijnstillers die bevalling in. Maar ik heb eigenlijk alleen een morfinepompje gehad," aldus de artiest. "Het was niet per se heel chill. Want je hebt alsnog pijn en het enige wat je hebt, is dat je high bent en je hebt pijn. Dus mocht het zo zijn dat ik in de toekomst geblessed ben met nog een baby, dan zou ik nooit meer voor een morfinepomp gaan. Ik was er gewoon niet meer bij op dat moment. Je blijft maar klikken want je hebt zoveel pijn en je bent daar maar een beetje aan het weg spacen." legt ze aan haar collega uit.
Het meest bizarre van de bevalling heeft echter te maken met de docu Famke & Denzel die ze op dat moment aan het opnemen waren. Famke wilde niet dat de bevalling gefilmd werd, dus bracht ze de crew niet op de hoogte. Dit bleek echter tevergeefs: "Maar opeens kwamen ze naar het ziekenhuis, gewoon pull up! "En op het moment dat ik die persdrang kreeg, weet je wat ze toen deden? Toen kwamen ze (de cameraploeg, red.) met zo’n zendertje die kamer in. Ik dacht echt: ‘hallo, ik moet nu gaan persen ik weet niet wat jullie denken?’ Dus ik werd boos, en toen begon ik wel echt te schreeuwen."

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
shutterstock 2346419261

Rechtszaak tegen Andrew Tate gaat binnenkort officieel van start

NEWS apr 27, 16:25