Fan laat portret van Kendrick Lamar over zijn Drake tattoo heen zetten

jul 08 , 10:59 NEWS
schermafbeelding 2024 07 08 om 112514
Drake riep Kendrick Lamar meerdere malen op om een disstrack te droppen en beweerde zelfs dat zijn rivaal niets had om uit te brengen. De Canadees zal zich nog wel een keer achter de oren gekrabd hebben over die oproep, want uiteindelijk had Kendrick meer dan genoeg ammunitie.
Voordat hij de beef met rust liet bracht Kendrick op 4 juli de video uit van de immens populaire disstrack Not Like Us. De video was een nieuw hoogtepunt in de veelbesproken beef. De rapper uit Compton bracht zijn hele buurt op de been, verzamelde verschillende artiesten om zich heen en danste er vrolijk op los met zijn vrouw in een viering van hiphop en de Westcoast.
Terwijl de meeste Drake fans weigeren te erkennen dat Kendrick er met de winst vandoor is gegaan of in ieder geval niet minder naar hun favoriete artiest zullen luisteren, zijn er altijd uitzonderingen.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Deze fan liep rond met een tattoo van Drake op zijn bovenbeen en voor hem lijkt de video het laatste zetje geweest te zijn om over te stappen. Hij heeft een portret van Kendrick over zijn Drake tattoo laten zetten en de woorden BBL Drizzy erbij. Check het resultaat hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49