Fans hebben gemengde gevoelens bij gelekte track van LL Cool J en Eminem

jun 19 , 14:51 NEWS
schermafbeelding 2024 06 19 om 151312
LL Cool J en Eminem zijn beide bezig om een grote comeback te maken in de muziekwereld. De twee artiesten hebben namelijk beide gloednieuwe albums onderweg. LL Cool J is al elf jaar bezig met zijn terugkeer. 14 juni bracht de rapper uit New York de eerste single uit, 'Saturday Night Special'. Rick Ross en Fat Joe zijn ook te horen op de track. Daarnaast heeft Eminem ook zijn eerste single gedropt, voor het album 'The Death of Slim Shady'. De controversiële track 'Houdini' bracht veel aandacht naar zich toe.
Het is al goed nieuws dat de twee legendes weer nieuw muziek loslaten, maar er gaan ook geruchten rond over een mogelijke samenwerking van de twee. De twee zullen te horen zijn op de track 'Murdergram', die verwacht wordt op ' F.O.R.C.E.', de naam van LLs opkomende album. Volgens HipHopNMore wordt ' F.O.R.C.E.' de aankomende maanden verwacht. Op twitter ging er ook een leak van de track rond, echter is die snel van het internet afgehaald. 
De leak brengt gemengde reacties naar zich toe. Zo vinden sommige het een goede track, maar de andere kunnen het niet uitstaan. "The link-up I never knew I needed. I could hear the iconic "L L Cool J is hard a hell" when he was rhyming," tweet een fan. Terwijl een andere zegt, "These dudes are to rich and super bored .. this is trash." Daarnaast maken sommige fans zich zorgen over de release. Nu dat de volledige track is uitgelekt, kan de officiële release misschien worden gecanceld. "Sigh, I hope you’re happy now that we won’t get this officially 😭 It’s like Em x Busta all over again," tweet een fan.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39