FC Volendam voetballer breekt kaak van 20-jarige vrouw bij ernstige mishandeling

okt 03 • 15:37 • NEWS
FC Volendam voetballer breekt kaak van 20-jarige vrouw bij ernstige mishandeling
Via opsporingsprogramma Bureau 020 werden dit weekend beelden verspreid van twee mannen die een 20-jarige vrouw mishandeld en aangerand zouden hebben. In de nacht van 16 op 17 juli jongstleden weigerde een 20-jarige vrouw de versierpogingen van een man, die uiteindelijk agressief werd en haar borst greep. Zij verzette zich daartegen en kregen vervolgens rake klappen van die man en een tweede man. Beveiligers en omstanders grepen in en de vrouw bleef met bebloede mond achter. Ze was een kies verloren en in het ziekenhuis bleek dat ze haar kaak op drie plaatsen gebroken had. Ze moest direct geopereerd worden en haar kaken werden zes weken op elkaar gehouden, waardoor ze niet kon praten en enkel vloeibaar voedsel binnen kon krijgen.
Na de beelden heeft één van de mannen zich gemeld bij de politie en het blijkt te gaan om FC Volendam-speler Tayrell W. (20). De club bevestigde dit na berichtgeving van AT5. De club kan nog geen uitspraken doen over de maatregelen die ze tegen hun speler zullen nemen. "We zullen pas een standpunt innemen als we zoveel mogelijk informatie hebben. Op dit moment zijn we bezig met het verzamelen van de feiten en kijken we naar zijn rol. Hij heeft zich gemeld bij de politie en meer weten we nog niet" aldus de woordvoerder van de club.
Enkele weken voor het incident, op 25 juni, tekende W. zijn eerste profcontract bij de club uit Noord-Holland. Hij speelde eerder in de jeugd van Twente en Go Ahead Eagles en kwam vorig jaar over van Volenwijckers in Amsterdam Noord.

AANBEVOLEN

Loading...