'Feyenoord probeert trainer voor de neus van Ajax weg te kapen'

apr 30 , 14:37 NEWS
schermafbeelding 2024 04 30 om 150306
De Eredivisie is toe aan zijn laatste drie wedstrijden en zowel Ajax als Feyenoord nemen na dit seizoen afscheid van hun trainers. Slot vertrekt volgens berichten naar Liverpool en van 't Schip moet een andere functie bij Ajax krijgen.
Ajax is bezig om Graham Potter binnen te halen en volgens de berichtgeving eerder vandaag zouden ze erg dicht bij een overeenkomst zijn met de Engelse trainer. Feyenoord kan echter roet in het eten gooien, zo meldt Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan.
Volgens van der Kraan staat Potter hoog op de lijst van Feyenoord en zou de Engelsman het ook wel zien zitten. "Feyenoord staat er veel beter op en is veel beter georganiseerd," noemt hij als reden voor zijn voorkeur voor Rotterdam. "Potter heeft zijn bedenkingen bij Ajax. Hij vindt dat de organisatie daar niet goed staat. Bij Chelsea was dat ook zo en dus wil hij dat de volgende club organisatorisch helemaal in orde is. En dat is Feyenoord."
Zijn punt over organisatie wordt al een stuk minder geloofwaardig wanneer hij de club noemt waar Potter het allerliefst aan de slag gaat. "Als Man United Erik ten Hag ontslaat en ze benaderen Potter, dan kiest hij daarvoor." Bij Manchester United is er alles behalve rust in de organisatie en als dat is wat hij zoekt zijn de Red Devils geen logische keuze.