Franse politicus linkt Karim Benzema aan terroristische aanslag op Franse school

okt 20 2023, 13:44 NEWS
schermafbeelding 2023 10 20 om 140742
Karim Benzema sprak onlangs zijn steun uit voor de onschuldige slachtoffers in Palestina en dat is hem niet in dank afgenomen door de politiek in Frankrijk. De minster van Binnenlandse Zaken zei dat hij banden had met het Moslimbroederschap, dat door Frankrijk is aangemerkt als terroristische organisatie. In reactie daarop werd er opgeroepen om zijn Franse nationaliteit en Ballon d'Or af te pakken.
Vandaag staat er weer een nieuwe politicus op die er nog een schepje bovenop doet. Rechtse politicus Eric Zemmour lanceert een islamofobische aanval op de spits van Al Ittihad, waarin hij Benzema linkt aan de dood van Dominique Bernard, de Franse leraar die onlangs vermoord werd in een terroristische aanslag op de school waar hij les gaf. Ook zei hij dat Benzema alleen voor Frankrijk speelde voor het geld en niet van het land houdt.
"Karim Benzema, we weten dat hij per ongeluk voor het Franse team speelde, alleen voor geld en resultaten. Hij heeft het zelf gezegd. Hij is niet Frans in hart en nieren. Hij houdt niet van Frankrijk, hij heeft er nooit van gehouden. Hij is een moslim die de sharia-wetgeving wil toepassen, de sharia-wetgeving voorziet in jihad en jihad betekent het doden van Dominique Bernard en het doden van Samuel Paty," aldus Zemmour. Hij voegt daar nog aan toe dat hij dus een link ziet tussen Benzema en de dood van de leraar: "Of ik een verband leg tussen de meningen van Karim Benzema en de moordenaar van de Franse leraar? Absoluut, ik leg een direct verband. Al deze mensen denken dat de Sharia wet een goddelijke weg is, dat het zich aan hen opdringt en dat er in de Sharia wet verschillende Soera's zijn en dat deze Sharia wet onder andere de jihad voorziet, dat is de heilige oorlog tegen de ongelovigen. De ongelovigen, dat zijn jij en ik."

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2204734383

Spurs verdediger eist tonnen van FC Volendam "De tijd van onderhandelen is nu voorbij"

NEWS mei 01, 13:49
drake2023 03 20 154520 641871aa9498c

Drake maakt Kendrick diss belachelijk en teaset reactie: "You know what time it is"

NEWS mei 01, 10:14
schermafbeelding 2021 10 07 om 123931

Justin Bieber krijgt steun uit onverwachte hoek na huilfoto's op Instagram: "Allow him to be vulnerable"

NEWS mei 01, 14:52