Future hint naar een nieuwe mixtape, die aanstaande vrijdag moet uitkomen

mei 08 , 11:16 NEWS
schermafbeelding 2024 05 08 om 113354
Future bracht dit jaar al twee albums met Metro Boomin uit en met name de eerste, We Don't Trust You, heeft de scene op z'n kop gezet. Van dat project kwam het nummer Like That waarop Kendrick Lamar de beef met Drake naar een nieuw niveau bracht.
Future lijkt er echter nog geen genoeg van te hebben, want hij lijkt aan te geven dat hij aanstaande vrijdag alweer met een nieuw project komt. Hij tweet de datum 10 mei, gevolgd door Mixtape Pluto. Daarnaast waarschuwt hij dat zijn mixtape beter is dan andere artiesten hun albums.
Als Future in mixtape modus gaat komen er vaak indrukwekkende projecten uit voort. Denk bijvoorbeeld aan zijn run van 2014/2015 met o.a. Monster, Beast Mode en 56 Nights op rij, gevolgd door zijn album DS2 en What A Time To Be Alive met Drake.
Inmiddels is de relatie tussen Future en Drake bekoeld en de vraag is nu of de Super Trapper hier op terugkomt op zijn nieuwe project of dat hij de beef negeert. Drake heeft in zijn disstracks de afgelopen weken nog een aantal keer zijn pijlen op Future gericht, dus het zou niet vreemd zijn als Future hierop reageert.