Gehandicapte journalist ontkent dat Drake hem mishandeld heeft

mei 14 , 16:13 NEWS
foto 14 05 2024 om 1658
Alle disstracks van Kendrick Lamar en Drake hebben veel losgemaakt in de wereld. Ondertussen proberen fans nog altijd te onderzoeken wat er waar is van de zaken die benoemd worden in de tracks.
Tijdens het weekend verscheen er op Twitter een account, 'EbonyPrince2k24', die claimt meer informatie over de spullen die op de cover van Meet The Grahams stonden. Terwijl Drake claimt dat hij de spullen bewust heeft geplant zodat het bij Kendrick Lamar terecht zou komen, beweert de twitter gebruiker dat de spullen gevonden zijn in het Mark Hotel. De Canadese rapper verbleef daar een paar keer in 2023.
In screenshots die naar buiten kwamen wordt gesuggereerd dat er belastende beelden bestaan van Drake met gehandicapte journalist Chirstopher Alvarez. De wildste verhalen gingen rond, maar Alvarez heeft inmiddels ingegrepen.
"I was with Drake that night because we briefly met after dinner, but all the accusations are false," schreef de journalist in een The Brooklyn Eagle artikel. Verder noemt Alvarez de complottheorieën teleurstellend. Hij legt uit dat hij heel hard heeft gewerkt aan zijn reputatie als verslaggever en de angst heeft dat deze situatie zijn carrière als journalist in gevaar zou komen.