Gelekt telefoongesprek tussen Kanye en Taylor Swift zorgde ervoor dat de zangeres emigreerde: “My career was taken away”

dec 07 2023, 12:29 NEWS
schermafbeelding 2023 12 07 om 131334
De veelbesproken ruzie met Taylor Swift en Kanye in 2016 ben je vast niet vergeten. Op het nummer Famous dat toen uitkwam, rapte Ye de volgende beroemde lines over Taylor: "I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous (Goddamn)." Taylor was boos en beweerde vervolgens dat Ye nooit aan haar heeft gevraagd of hij haar naam mocht benoemen in de track. Kim Kardashian  lekte vervolgens het telefoon gesprek tussen de twee artiesten uit, om aan te tonen dat ze wel op de hoogte was en dat zorgde voor een grote ruzie met Kimye. Swift vertelde onlangs aan Time hoeveel invloed die woorden op haar carrière en persoonlijk leven hadden: "My career was taken away from me."
Taylor Swift is door het tijdschrift uitgeroepen als de Persoon van het Jaar en vertelt in een recent interview met het blad dat de ruzie met Kanye West ervoor gezorgd heeft dat ze naar het buitenland verhuisde en een negatieve invloed had op haar mentale gezondheid. “I was afraid to get on phone calls. I pushed away most people in my life because I didn’t trust anyone anymore. I went down really, really hard. My career was taken away from me."
Het is uiteindelijk toch goed gekomen met de carrière van Taylor Swift. De zangeres heeft op Spotify per maand meer dan 100 miljoen luisteraars en is de meestgestreamde artiest van het jaar geworden. Kim Kardashian en Kanye hebben (nog) niet gereageerd op de beschuldigen van de zangeres.