Gunna maakt geruchten rondom eigen kledingmerk waar en lanceert P By Gunna: "This is my creation"

mei 15 , 11:50 NEWS
schermafbeelding 2023 12 19 om 165240
Naast dat Gunna bekend staat als talentvolle rapper, heeft hij een stijlvolle smaak als het gaat om zijn kledingkeuze. Met deze stijl bewijst hij niet gewoon een rapper te zijn die oog heeft voor dure kleding, maar eerder een designer die fashion combineert met Hiphop. De rapper bracht afgelopen vrijdag zijn album One of Wun uit, en stond daarmee op Billboard-schermen in New York. Daaruitvolgend ontstonden er geruchten dat Gunna zijn eigen kledinglijn zou hebben opgericht, aangezien hij op de billboards nooit eerder vertoonde kleding draagt met daarop de letter 'P'. Niet veel later werden deze speculaties bevestigd door de rapper, die de Instagram pagina van 'P By Gunna' lanceerde.
Het merk zal dus P By Gunna gaan heten en heeft al een eigen Instagram-account en website. Op Instagram-pagina zijn de eerste foto's en video's van de kleding al verschenen. In één van de video's vertelt Gunna over de kleding van zijn merk. "Today I got on the P-Star jacket designed by me. I got a collection coming out… you could say this is my brand. This is my creation."
Van wat tot nu toe bekend is zal het logo van het merk de letter P zijn met daarin een ster, zoals deze ook zijn afgebeeld op het jasje in de video. Verder zijn erg nog weinig details bekend over P By Gunna. Op de website is op dit moment alleen nog maar een video ter promotie te bekijken. Er is echter wel bekend dat we de kleding op 5 juni kunnen verwachten. 
Bekijk de video op het P By Gunna-account hieronder.